Το δράμα του Τζουλιάνι και το video wall στον Ρέντη

Στις 2:30 τα ξημερώματα ήρθε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι στην Ελλάδα και θα κοουτσάρει το βράδι το ματς με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ. 

Μετά το ματς με τον Φοίνικα Σύρου στις Κυκλάδες, ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι έφυγε εσπευσμένα για την Ιταλία γιατί ο πατέρας της γυναίκας του ήταν στα τελευταία του.

Τελικά επέστρεψε ξημερώματα Σαββάτου στις 2:30 πμ όπως ήταν προγραμματισμένο, πήγε στην πρωϊνή προπόνηση και θα κοουτσάρει το βράδι τον Ολυμπιακό στο δύσκολο ματς με τον Φοίνικα. Ο φιλοξενούμενος είχε κερδίσει 3-1 στο νησί και ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει 4 σετ (3-0 ή 3-1 και το χρυσό σετ) για να προκριθεί στον τελικό όπου λογικά θα είναι ο Παναθηναϊκός (3-0 τον Μίλωνα). Βέβαια οι μεγάλοι στόχοι του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα και το Τσάλεντζ Καπ, όπου εκτός απροόπτου θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στους ημιτελικούς. Το Λιγκ Καπ είναι ο τρίτος στόχος στην Ελλάδα.

Για την ιστορία ο πεθερός του Τζουλιάνι πέθανε το πρωί του Σαββάτου, η κηδεία θα γίνει την Δευτέρα, χωρίς τον προπονητή του Ολυμπιακού, γιατί θα πάει με την ομάδα στο Βουκουρέστι για την ρεβάνς του 3-1 με την Στεάουα. Όσον αφορά την εθνική Τουρκίας ο Τζουλιάνι έχει συμφωνήσει προφορικά (με συνεργάτη τον Αντώνη Βουρδέρη), αλλά πρέπει να πάει στην Κωνσταντινούπολη για τις λεπτομέρειες και τις υπογραφές συμβολαίου.

Στο ματς αποψινό (9:30 μμ) με τον Φοίνικα Σύρου ο Ολυμπιακός πρωτοπορεί τοποθέτησε video wall απέναντι από την εξέδρα και όπως στα ευρωπαϊκά και τα παγκόσμια πρωταθλήματα θα προβάλλονται τα βίντεο ρέφερι, προκειμένου να έχουν εικόνα και οι θεατές.

ΥΓ: Ομάδα που διαλύθηκε ζητάει λεφτά από δυο νεαρές παίκτριες για να τις αφήσει ελεύθερες. Ντροπή, προσεχώς και ονόματα.

ΥΓ 2: Κυοφορείται μεταγραφή που θα αλλάξει τα δεδομένα στα πλέι άουτ ανδρών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα