Οριστικό: Με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ - Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός

Ξέχασε να ασκήσει έφεση ο Παναθηναϊκός και υποδέχεται χωρίς φιλάθλους του «ερυθρόλευκους» - Σε τι ελπίζουν οι «πράσινοι»

Το ΑΣΑΕΔ δικαίωσε πριν από λίγο τον Ολυμπιακό για την ποινή μια αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί για επεισόδια οπαδών -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- με οπαδούς του Παναθηναϊκού έξω από σύνδεσμο φιλάθλων των ερυθρόλευκων. Πλέον οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν με τον κόσμο τους την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η υπόθεση αφορούσε αγώνα της 21ης Φεβρουαρίου όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τον Εθνικό σε γήπεδο της Καλλιθέας. Τότε, οπαδοί του Παναθηναϊκού έφυγαν από το κλειστό και βρέθηκαν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Ακολούθησαν επεισόδια και κλήθηκαν οι δύο ομάδες σε απολογία.

Για πρώτη φορά, η αθλητική δικαστής τιμώρησε τις δύο ομάδες για επεισόδια που δεν έγιναν ούτε εντός αθλητικού χώρου, ούτε έξω από αυτόν ενώ η ομάδα των ερυθρολεύκων δεν αγωνιζόταν καν εκείνη την ημέρα.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε έφεση και σήμερα δικαιώθηκε. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός ξέχασε να ασκήσει έφεση και πλέον ελπίζει να τον συμπαρασύρει η υπέρ του Ολυμπιακού απόφαση και να υποδεχθεί με κόσμο τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική. Αν αυτό δεν συμβεί τότε το ματς θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα