Ο Ολυμπιακός σε Γιαννακόπουλο: «Να ξαναγίνει το ματς και με κόσμο, αλλά…»

Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση και απαντούν στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε το λάθος που έγινε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε ανακοίνωση. Μέσω αυτής απαντάει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος με ποστάρισμα του στα social media ζήτησε να επαναληφθεί το παιχνίδι. «Δεν θα τα πάμε καλά...Οι βαθμοί σε εμάς ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ...ΑΛΛΙΩΣ θα παρακαλάτε για έλεος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σύμφωνοι με αυτή την άποψη και απευθύνονται προς τα αρμόδια όργανα ζητώντας να γίνει ξανά το ματς, αφού όπως τονίζουν χαρακτηριστικά «ο Ολυμπιακός είναι ο αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ και δεν χρειάζεται καμία εύνοια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.:

«Παρακολουθήσαμε την πρωτοφανή αντίδραση του νέου προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο., η οποία συνοδεύτηκε με τις σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είδαμε και σε επανάληψη την επίμαχη φάση του διαιτητικού λάθος, η οποία είναι και η μοναδική σε όλο το παιχνίδι στην οποία ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός, ξεκάθαρα λόγω της πολλαπλής διαγράμμισης του γηπέδου που οδήγησε σε διαιτητικό λάθος.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. δηλώνει επίσημα προς την Ε.Ο.Π.Ε., Ε.Σ.Α.Π. και κάθε αρμόδια αρχή ότι επιθυμεί να επαναληφθεί το παιχνίδι, για να αποκατασταθεί το αίσθημα της δικαιοσύνης.

Ο Ολυμπιακός είναι ο αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ και δεν χρειάζεται καμία εύνοια ακόμη και μη θελημένη, από καμία πλευρά.

ΥΓ1. Ευχόμαστε ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού να δείξει βέβαια, την ίδια ευαισθησία σε όλα τα αθλήματα στα οποία διοικεί.

ΥΓ2. Για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης η επιθυμία μας είναι ξεκάθαρη και δεν αποτελεί ειρωνεία. Προς την κατεύθυνση αυτή θα συνδράμουμε, σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας και μάλιστα με κόσμο. Βασική προϋπόθεση ωστόσο αποτελεί η τέλεση του αγώνα σε γήπεδο με τάραφλεξ, ακόμα και στην Κυψέλη, ώστε να μην μπορούν να επαναληφθούν τα ίδια λάθη».

Να επισημάνουμε ότι η λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη στο 12-11 του ται μπρεικ(άσος του Ράπτη δόθηκε άουτ) οφείλεται στο γεγονός ότι το γήπεδο δεν ήταν βαμμένο με τους κανονισμούς του βόλει και οι γραμμές του μπάσκετ μπέρδεψαν τον λάιντσμαν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα