Ο Καραμπέτσος ζήτησε τη σύλληψη του Σκιαδά στην Κυψέλη

Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε μετά το τέλος του ντέρμπι στην Κυψέλη ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας άρσεως βαρών Νίκος Σκιαδάς σε βάρος του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου ο οποίος μαζί με τον Τάκη Καβαλιεράκη και τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΠΕ Νεκτάριο Χαλβατζή αλλά και τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Πριν από την έναρξη του ματς ο Σκιαδάς είχε χαιρέτησε τον Καραμπέτσο, μίλησαν για λίγο σε προσωπικό επίπεδο και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε. Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ υπήρχε η ένταση από το λάθος του Νώντα Γεροθόδωρου και των συνεργατών του ο Σκιαδάς στράφηκε προς τον Καραμπέτσο και σε έντονο ύφος του είπε: «Στήσατε τον αγώνα»!


Ο Καραμπέτσος και ως παλιός διαιτητής είχε ήδη δυσαρεστηθεί από τις επιδόσεις των διαιτητών και μόλις άκουσε τον Σκιαδά κινήθηκε προς το μέρος του και ζήτησε την σύλληψη του. Ο Καβαλιεράκης και ο Χαλβατζής μπήκαν στη μέση, ο Καραμπέτσος φώναζε για την σύλληψη του. Ο Σκιαδάς χάθηκε στο πλήθος και έφυγε γρήγορα πριν γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα