Volley League Ανδρών: MVP της 8ης αγωνιστικής ο Ιντάλγο

Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο αναδείχθηκε MVP της όγδοης αγωνιστικής στη Volley League Ανδρών.

Ο Γερμανός ακραίος κουβανικής καταγωγής Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα του Ολυμπιακού αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24.

Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα ήταν ο κορυφαίος στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 3-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη. Η 8η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με τον εξ αναβολής αγώνα Α.Ο. Φοίνικα - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων.

Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα με 6 στο Index ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Σημείωσε 20 πόντους με 16/26 τελειωμένες επιθέσεις και ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 62%. Επίσης πήρε 3 άσσους από το σερβίς και 1 πόντο από το μπλοκ. Στην υποδοχή είχε 26 προσπάθειες με 5 λάθη και ποσοστά 27% και 12% τέλειες.

Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που αναδεικνύεται MVP μετά την 1η αγωνιστική της σεζόν 2022-23.

Η ανακοίνωση της διάκρισης στον Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα έγινε από τον προπονητή του Ντανιέλ Καστελάνι και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος δήλωσε: «Θέλω να πω ευχαριστώ για το βραβείο του MVP. Ειδικά τους συμπαίκτες μου που με βοηθούν καθημερινά, καθώς και το προπονητικό μας επιτελείο. Νιώθω ευλογημένος για το βραβείο. Θα συνεχίσω να είμαι ταπεινός, θα δουλεύω στο γήπεδο. Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο στο γήπεδο για να βοηθάμε την ομάδα και τον κόσμο μας»

Η DREAM TEAM ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
MVP: Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα (Ολυμπιακός)
Πασαδόρος: Ντράγκαν Τράβιτσα (Ολυμπιακός)
Διαγώνιος: Στεφάν Οκοσάνοβιτς (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)
Κεντρικοί: Αχιλλέας Μπάσης (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων), Αλέν Παγιένκ (Ολυμπιακός.)
Λίμπερο: Μενέλαος Κοκκινάκης (Π.Α.Ο.Κ.)
Ακραίοι: Ρέγκο Ρικάρντο [Βραζιλία] (Α.Ο.Π.Κηφισιάς), Αξέλ Τρούχτσεφ (Π.Α.Ο.Κ.)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα