Ανδρεόπουλος: «Δεν παίξαμε καλά»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σχολίασε τα αίτια της ήττας του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό της Volley League ανδρών.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σχολίασε την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας πως είχε καλή απόδοση στην επίθεση. Επίσης πρόσθεσε πως κάθε τελικός θα είναι διαφορετικός

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Η επίθεσή μας ήταν χαμηλή σήμερα. Αυτό έδινε στην δυνατότητα στον Ολυμπιακό να τελειώσει τις φάσεις. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε τα σετ, ειδικά στο πρώτο και στο δεύτερο και να ξαναμπούμε στο ματς, δεν το κάναμε και το πληρώσαμε.

Σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που περιμέναμε, εμείς δεν παίξαμε καλά σήμερα. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, είναι δύο μεγάλες ομάδες και έχουμε παιχνίδι την Δευτέρα. Δεν είναι αν η πίεση μας κάνει καλό, έτσι είναι ο αθλητισμός. Έχουμε δύο ευρωπαϊκές ομάδες και γίνονται σκληρά παιχνίδια. Σήμερα ήρθε η ήττα, αλλά από αύριο θα προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα