Καστελάνι: «Είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε και πάλι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Ντανιέλ Καστελάνι αναφέρθηκε στον τέταρτο τελικό της Volley League ανδρών που θα γίνει στην έδρα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό (22/4, 18:00).

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Το απόγευμα της Δευτέρας (22/4, 18:00) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», για τον τέταρτο τελικό της Volley League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προηγούνται με 2-1 νίκες στη σειρά των τελικών και θα διεκδικήσουν μια ακόμα, για να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους. Ο Ολυμπιακός θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα της έδρας και να φτάσει στην κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος στην ιστορία, μαζί με τον κόσμο του.

Ο Ντανιέλ Καστελάνι τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη και το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Αύριο είναι ένας ακόμα τελικός στην έδρα μας. Έχουμε άλλη μια ευκαιρία για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Λοιπόν, η ομάδα είναι έτοιμη για έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Αλλά εξίσου σημαντικό είναι πώς αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Είδαμε τι άλλαξε ο αντίπαλός μας στον προηγούμενο αγώνα και δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Επομένως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτές τις συνθήκες. Άρα όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και φόρμα και είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε και πάλι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα