Κόντρα στον Παμβοχαϊκό, για το 4x4 ο Ολυμπιακός

Την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα της Volleyleague ψάχνει ο Ολυμπιακός στην έδρα του Παμβοχαϊκού σήμερα το απόγευμα.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 τον Παμβοχαϊκό στο κλειστό της Βόχας με τους ερυθρόλευκους να έχουν ως μοναδικό στόχο το 4χ4 για την φετινή σεζόν αλλά και την διερεύνηση του 33-0 που «τρέχουν» από την περσινή χρονιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χτίσει ένα σερί 16-0 απέναντι στον Παμβοχαϊκό το οποίο έχει ξεκινήσει από το 2013 και εάν πάρουν την νίκη σήμερα το απόγευμα θα περάσουν στην πρώτη θέση της κατάταξης αφήνοντας πίσω τους τον Παμβοχαϊκό ο οποίος έχει έναν αγώνα παραπάνω μιας και ο Ολυμπιακός είχε ρεπό την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο προπονητής, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες καθώς η αποστολή απαρτίζεται από τους: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέα Φράγκο, Ραφαή Κουμεντάκη, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Κώστα Χριστοφιδέλη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκο Ζουπάνς, Ανδρέα Ανδρεάδη, Άκη Δαρίδη και Παρασκευά Τσέλιο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα