Διακοπή λόγω καπνογόνων στον αγώνα του ΠΑΟ, αποχώρηση στον αγώνα του ΠΑΟΚ (vid)

Επεισοδιακή ήταν η 15η αγωνιστική της Volley League στην Κυψέλη(ΠΑΟ-Ηρακλής) και στην Πυλαία(ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου)

Επεισοδιακή ήταν η 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα βόλει, στους αγώνες Παναθηναϊκός-Ηρακλής 3-1 στην Κυψέλη και ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου 3-1, στην Πυλαία με μακρόχρονες διακοπές.

Στην Κυψέλη οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταξαν δυο καπνογόνα στο 16-15 του δεύτερου σετ, κι ενώ ο Ηρακλής είχε κερδίσει το πρώτο σετ. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να διακοπεί το ματς για 20 λεπτά προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Στην Πυλαία υπήρξαν έντονες αμφισβητήσεις για τις αποφάσεις των διαιτητών Παπαδογούλα-Δανιηλίδου εκατέρωθεν , με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί το βίντεο ρέφερι αρκετές φορές. Ο Φοίνικας προηγήθηκε 1-0 σετ και 23-24 στο τρίτο σετ, κι ενώ των σκορ ήταν 1-1. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 26-24 και στη συνέχεια οπαδοί του ΠΑΟΚ ισχυρίσθηκαν ότι ο Εβάντρο τους έκανε χειρονομίες. Σύμφωνα με καταγγελίες των Συριανών οι θεατές τους έφτυναν και τους έβριζαν και γι αυτό αντέδρασε ο Βραζιλιάνος παίκτης. Η ομάδα αποχώρησε στα αποδυτήρια, ενώ ο πρόεδρος του Φοίνικα Δημήτρης Αρβανίτης ήταν μαζί με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Αντώνη Τσαλόπουλο στον χώρο των επισήμων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΟ είπε στους φιλοξενούμενους να αποχωρήσουν στα αποδυτήρια για να εκτονωθεί η κατάσταση, κι αυτοί υπάκουσαν.

Ο κομισάριος Βασίλης Αντωνούλης έτρεξε στα αποδυτήρια και έπεισε τους Συριανούς να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο. Με την επιστροφή του Φοίνικα ο διαιτητής Παπαδογούλας απέβαλε τον καλύτερο παίκτη του αγώνα, τον Βραζιλιάνο Εβάντρο(κόκκινη -κίτρινη κάρτα) και έδειξε μόνο κόκκινη κάρτα στον Τακουρίδη του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Φοίνικα Παβλίσεβιτς απέσυρε σχεδόν όλους τους βασικούς από το τερέν και ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα 3-1.

Η ΕΡΤ-3, δεν είχε εικόνα από τη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ, προς τους παίκτες του Φοίνικα, ενώ έδειξε κατ επανάληψη τη χειρονομία που έκανε ο Λέσκοφ κατά την αποχώρηση της συριανής ομάδας.

Δείτε στο 1.33 την αποχώρηση του Φοίνικα Σύρου από την Πυλαία και μετά την αποβολή του Εβάντρο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα