Ζήτησε συγγνώμη η Ραβέννα

Μετρούν τις ώρες παίκτες και προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό του Τσάλεντζ Καπ (Τετάρτη 04/04, 9 μμ) με τη Ραβένα και ο Μουνιόθ για να τους …ξεμπλοκάρει από το στρες τους έβγαλε βόλτα στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ο Ολυμπιακός μετά από τρίωρο οδικό ταξίδι από το Μιλάνο κατέλυσε σε ξενοδοχείο 5 χιλιόμετρα έξω από την πόλη και το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε φαγητό και ξεκούραση. Την αποστολή επισκέφτηκε ο μάνατζερ της Ραβένα, που ζήτησε συγγνώμη για τη μη παροχή του γηπέδου για προπόνηση το βράδυ της Τρίτης και προθυμοποιήθηκε μάλιστα να συνοδεύσει τον μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκο Μαντούβαλο στο Palazzo Mauro de Andre RAVENNA. για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι είναι κατειλημμένο από άλλες ομάδες. Πρόσθεσε μάλιστα ότι το πρόβλημα θα λυθεί τα επόμενα χρόνια γιατί υπάρχει στον προγραμματισμό τους κατασκευή ιδιόκτητου γυμναστηρίου.

Ο Ολυμπιακός επομένως θα κάνει προπόνηση στο γήπεδο που χρησιμοποιεί η ομάδα γυναικών, η πάλαι ποτέ κραταιά Τεοντόρα Ραβένα, της Μπενέλι που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ευρώπης το 1988 και το 1992 και 11 συνεχόμενα πρωταθλήματα(1981-91)

Ο μάνατζερ της Ραβένα ζήτησε να τοποθετηθούν οι 50 φίλαθλοι που θα συνοδεύσουν την ομάδα σε καλύτερο σημείο στο Στάδιο “Ειρήνης και Φιλίας”, γιατί τα εισιτήρια που αγόρασαν είναι σε πολύ υψηλό σημείο στο πέταλο, απέναντι από τους οργανωμένους του Ολυμπιακού. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν αρνητική, ενώ υπήρξε διαβεβαίωση ότι θα καθίσουν στα vip, οι 20 που απαρτίζουν το ΔΣ της Ραβένα και θα έρθουν στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός εξάλλου αγόρασ 20 εισιτήρια για τους εκδρομείς από την Ελλάδα, ενώ αναμένεται να έρθουν για τον αυριανό τελικό, κι άλλοι φίλοι του από διάφορες πόλεις της Ιταλίας, ανάμεσα τους και ο Βασίλης Τοροσίδης, που παίζει στη γειτονική Μπολόνια.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεχωριστή συνάντηση του προπονητικού τιμ με τους διαγώνιους και τους πασαδόρους, όπως και με τους κεντρικούς, ενώ η προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 8 μμ ώρα Ελλάδας.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η ομάδα του Ολυμπιακού από την Ιταλία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα