Ο Γκάβιν Σμιτ ζήτησε συμβόλαιο ενάμιση χρόνου από τον Ολυμπιακό

O Oλυμπιακός πέρυσι έφερε τον Τοντόρ Αλεξίεφ και φέτος προσπαθεί για την επιστροφή του Γκάβιν Σμιτ, που ζήτησε συμβόλαιο ενάμιση χρόνου

Πέρυσι ο Ολυμπιακός έκανε το κόλπο γκρόσο, έφερε στις γιορτές τον Τοντόρ Αλεξίεφ, αντί του Γερμανού Μπέμε και πήρε το πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο θέλει να κάνει και φέτος με τον Γκάβιν Σμιτ.

Ο Καναδός έφυγε από την Ελλάδα με ... βαριά καρδιά για τις 400.000 δολάρια που του πρόσφεραν στην Κορέα, αλλά χρωστά ευγνωμοσύνη στον Ολυμπιακό γιατί του επέτρεψε ανάμεσα στα παιχνίδια των τελικών με τον ΠΑΟΚ να πάει στον Καναδά για να δοκιμασθεί στα κορεάτικα τράιαλς.

Άρεσε στον ΠΑΟΚ ο Μπιέλιτσα

Συζητά το ενδεχόμενο επιστροφής του, καθώς η ομάδα του στην Κορέα είναι εκτός στόχων, δεν μπορεί να παίξει στα πλέι οφς, ζητάει όμως συμβόλαιο ενάμιση χρόνου και πολλά λεφτά.

Για να έρθει φέτος στην Ελλάδα, θέλει 80.000 ευρώ και συμβόλαιο τον επόμενο χρόνο, αντί 150.000 ευρώ. Χρήματα που είναι πάρα πολλά για τον Ολυμπιακό, κι αν ο Καναδός δεν ρίξει τις απαιτήσεις του, οι πρωταθλητές θα πορευτούν με τον Μίχαλ Φίνγκερ που ναι μεν είναι καλός, αλλά δεν έχει τα ηγετικά προσόντα του Καναδού σταρ. Ο Τσέχος μετά τον τραυματισμό του Χάντραβα ενσωματώθηκε στην εθνική Τσεχίας, που παίζει στο προολυμπιακό τουρνουά του Βερολίνου. Απών για τον ίδιο λόγο και ο Καναδός Μάρσαλ του ΠΑΟΚ.

Απορίας άξιον είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν αναζήτησε τον αντικαταστάτη του Ούγγρου Ρόλαντ Γκέργκι, που θεωρείται ο αδύναμος κρίκος της ομάδας και ο ο τέταρτος σε αξία ξένος παίκτης του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα