Ο Φίνγκερ του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε από την Αλ Αραμπί

Ο Τσέχος διαγώνιος της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Μίχαλ Φίνγκερ, θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν την καριέρα του στην Αλ Αραμπί του Κατάρ, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του.

Στο Κατάρ θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν την επαγγελματική του καριέρα ο Μίχαλ Φίνγκερ της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Ο Τσέχος διαγώνιος ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Αραμπί, η οποία μάλιστα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του, μέσω του λογαριασμού της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Καλώς ήρθες Μίχαλ Φίνγκερ», ανέφερε χαρακτηριστικά σε μήνυμά του ο σύλλογος της Ντόχα μαζί με την φωτογραφία του παίκτη, ο οποίος αποτελεί πλέον και το πρώτο απόκτημα της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όσον για την επανεκκίνηση της εφετινής σεζόν στο πρωτάθλημα της Volley League; Ο Τσέχος σε μήνυμά του μέσω του λογαριασμού του στο «instagram» είχε τονίσει: «Το Final-4 του πρωταθλήματος έρχεται! Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη για να αποδείξουμε ότι το κόκκινο και το λευκό είναι τα χρώματα στην Ελλάδα».

Πέραν αυτών, η Αλ Αραμπί γνωστοποίησε παράλληλα και την πρόσληψη του Αργεντινού τεχνικού της ιταλικής Βίμπο Βαλέντια, Χουάν Μανουέλ Σιτσέλο. Ο τελευταίος ήταν εκ των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ιράν, ωστόσο αποδέχτηκε τελικά την πρόταση της ομάδας του Κατάρ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα