Άπαντες παρόντες στον Ολυμπιακό, δεν έρχεται ο Στάροβιτς

Ο Φερνάντο Μουνιόθ τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση, καθώς είναι ο  μοναδικός προπονητής των ημιτελικών που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και θα δουλέψει στον Ολυμπιακό, για ένα περίπου μήνα για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο Σάσα Στάροβιτς ανακοίνωσε ότι δεν θα έρθει να παίξει με τον Παναθηναϊκό.

Στον Πειραιά είχε μείνει ο Γκέργκι, πήγε πριν από λίγες μέρες ο Φίνγκερ και χθες ενσωματώθηκαν οι Έμι Τερβαπόρτι, Γκάσμαν Χουσάι, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να κάνει τις επόμενες ημέρες κανονικές προπονήσεις, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος τον Ιούλιο να υπερασπισθεί τον τίτλο του.

Φυσικά οι Έλληνες παίκτες ήταν παρόντες από την πρώτη ημέρα και ο Ολυμπιακός θα είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα των ημιτελικών στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα διαθέσει σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Φοίνικα Σύρου . Να θυμίσουμε ότι τα ζευγάρια είναι Ολυμπιακός-Φοίνικας Σύρου, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και η πρόκριση θα κριθεί στις δυο νίκες. Στους τελικούς θα παίξουν στις έδρες των φιναλίστ και ο τίτλος θα κριθεί στις δυο νίκες…

Φεύγουν Φίνγκερ, Τερβαπόρτι από τον Ολυμπιακό

Ο Σέρβος άσος Σάσα Στάροβιτς αντίθετα υποστήριξε ότι φοβάται να ρισκάρει πιθανό τραυματισμό, μετά από τη δίμηνη καραντίνα. Ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη, αλλά ο Στάροβιτς ήταν αρνητικός.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα καλύψει την θέση του βασικού διαγώνιου με τον Αλέξανδρο Ράπτη και ακραίοι θα παίξουν οι Τσάτσιτς, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα