Αδειάζει η Βόλεϊ Λιγκ γυναικών - Και η Κωνσταντίνου εκτός Ελλάδας

Όλο και περισσότερες αθλήτριες αποχωρούν από το ελληνικό πρωτάθλημα - Σειρά για τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου, η οποία θα αγωνιστεί στο εξωτερικό. 

To τρένο της μεγάλης φυγής ξεκίνησε και μετά τους δύο προπονητές Μάσεκ, Οικονόμου, τις Οικονομίδου, Κωνσταντινίδου, Ντιμίτροβα, σειρά παίρνει η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, ενώ στο εξωτερικό θα πάνε και παίκτριες του Ολυμπιακού.

Οι πρώτες αθλήτριες που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το ελληνικό πρωτάθλημα και τη Βόλεϊ Λιγκ γυναικών λόγω της διακοπής του ήταν η Μαρία Οικονομίδου και η Σιμόνα Ντιμίτροβα που ξεκίνησαν τη σεζόν στον Πανναξιακό και η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου που έπαιζε στη Θέτιδα Βούλας. Υπέγραψαν στη Μακάμπι Χάιφα και θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Προπονητής στη Μακάμπι Χάιφα είναι ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο Ντο Σάντος που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Οι απώλειες για τη Θέτιδα δεν σταμάτησαν στην Κωνσταντινίδου, καθώς και η Κύπρια ακραία Μανωλίνα Κωνσταντίνου θα μετακομίσει στην Ουγγαρία για να αγωνιστεί στην Μπεκέσκαμπα που πέρσι ήταν αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Την επόμενη εβδομάδα, στις 15 Δεκεμβρίου, λήγει και το τελεσίγραφο των 14 ομάδων της Βόλεϊ Λιγκ για επιστροφή στις προπονήσεις και όπως όλα δείχνουν δεν θα επιτραπούν και άπασες θα ανοίξουν διάπλατα τις πόρτες εξόδου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα