Η Βάσας ανακοίνωσε την απόκτηση της Γιώτα

Και επίσημα η Κατερίνα Γιώτα ανήκει στην ουγγρική Βάσας στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα της για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στην Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και οι αθλητές και οι αθλήτριες αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό. Έτσι και η Κατερίνα Γιώτα αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα της στην ουγγρική Βάσας.

Η απόκτηση της 30χρονης αθλήτριας ανακοινώθηκε πριν λίγο από τη Βάσας και μάλιστα όπως αναφέρουν και οι Ούγγροι θα αγωνιστεί με τα χρώματα τους για τους επόμενους έξι μήνες.

Και η ίδια η Κατερίνα Γιώτα έχει κάνει γνωστό ότι την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό και ότι αυτή τη στιγμή ήταν υποχρεωμένη να αναζητήσει την τύχη της κάπου αλλού λόγω της μεγάλης αβεβαιότητας που υπάρχει στη χώρα μας.

Η Βάσας προχώρησε στην απόκτηση της Κατερίνας Γιώτα για να καλύψει το κενό της Αμπρόσιο Μέλανι που τραυματίστηκε. Ο ουγγρικός σύλλογος αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι η Γιώτα ήταν μέλος του μόνιμου πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακού για 7,5 χρόνια.

Στις δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της Βάσας η Γιώτα αναφέρει: «Είναι μία δύσκολη περίοδος, αλλά είμαι ευγνώμων που βρήκα ένα νέο σπίτι στη Βουδαπέστη για τους επόμενους μήνες της σεζόν. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω να δουλεύω και πιστεύω ότι θα πετύχουμε», ανέφερε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας τονίζοντας: «Αυτή η ανασφάλεια ήταν τρομερή και ταυτόχρονα μου προκάλεσε λύπη, θυμό και απογοήτευση, διότι τα αθλήματα και οι προπονήσεις σταμάτησαν. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε, αλλά το μέλλον μας δεν ήταν στα χέρια μας», είπε και συνέχισε κάνοντας αναφορά στον Ολυμπιακό: «Κάθε χρόνο έχουμε τους ίδιους στόχους και τους αγαπώ πολύ όλους. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και η διοίκηση και οι οπαδοί, είμαστε σαν οικογένεια. Ήταν όλοι επαγγελματίες και ξεκινήσαμε κάθε χρόνο να παίζουμε στην Ευρώπη, επομένως δεν είχα κανέναν λόγο να σκεφτώ την αλλαγή, αλλά η ζωή πλέον έχει αλλάξει», τόνισε η Κατερίνα Γιώτα στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια της Βάσας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα