Ο Ολυμπιακός καταγγέλει ως σκάνδαλο την αναβολή του αγώνα Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός

Η μετάθεση του αγώνα Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός στις 17 Φεβρουαρίου, αντί του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου, βρίσκει αντίθετο τον  Ολυμπιακό που την καταγγέλει ως σκάνδαλο.

Ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν την Τενερίφη την Τετάρτη για το Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ γυναικών στο Μαρούσι, αλλά εξαιτίας της κακοκαιρίας η ισπανική ομάδα δεν κατάφερε να έρθει εγκαίρως και το ματς μετατέθηκε την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος με το Μαρκόπουλο που ήταν προγραμματισμένος το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, κάτι που αποδέχθηκε η γηπεδούχος ομάδας. "Είμαι υπέρ της διευκόλυνσης οποιασδήποτε ελληνικής ομάδας που παίζει στην Ευρώπη" μας είπε ο πρόεδρος του Μαρκόπουλου Πάρις Ευαγγελίου.

Το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός είχε 3 κρούσματα κορωνοϊού, τις 3 ξένες του, Στεπανένκο, Γκροθούες, Κρος, που δεν έπαιξαν με την Τενερίφη (νίκησε 3-2 η ισπανική ομάδα) και ο Ολυμπιακός καταγγέλει τη μετάθεση του ματς (αν έβγαινε και 4ο κρούσμα θα μηδενιζόταν ο Παναθηναϊκός βάση της προκήρυξης της ΕΟΠΕ, κάτι που συνέβη με τον ΑΟ Θήρας και την ΑΕΚ).

Challenge Cup: Παναθηναϊκός-Τενερίφη 2-3: Έχασε χωρίς τις 3 ξένες

"Η αναβολή είναι παράνομη"μας είπε ο μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Κατσιούρας και πρόσθεσε: "το μόνο που μπορούσε να γίνει, είναι να πάει το ματς από το Σάββατο την Κυριακή, γιατί και η Πέμπτη είναι ημέρα διεξαγωγής ευρωπαϊκών συναντήσεων. Μιλάμε για δυο ματς της Αττικής χωρίς μετακίνηση"

Ο Ολυμπιακός μάλιστα θα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΟΠΕ και θα την καταγγέλει για παράβαση καθήκοντος...

H ΕΟΠΕ εξάλλου υποστηρίζει ότι την αναβολή την έδωσε την Τετάρτη, πριν ανακοινωθούν τα κρούσματα, για να τον διευκολύνει στην Ευρώπη, όπως θα έκανε για όλες τις ελληνικές ομάδες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα