Η Τζένιφερ Κρος, στόχος του Παναθηναϊκού, έφυγε από τη Ραπίντ

Η Τζένιφερ Κρος, στόχος του Παναθηναϊκού, έφυγε από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Η Καναδή κεντρικός Τζένιφερ Κρος που κατέκτησε πέρυσι το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό, έφυγε από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, ήδη αντικαταστάθηκε από την ουκρανή Γιούλια Γκερασίμοβα, βρίσκεται στον Καναδά, αλλά είναι περίπλοκη η περίπτωση απόκτησης της.

«Ποδοσφαιρική» και όχι «Αθλητική Κυριακή», δεν αλλάζει η ΕΡΤ

Η Τζενιφέρ Κρος πριν τελειώσει το περσινό πρωτάθλημα συμφώνησε με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, όπου πήγε μαζί με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Κάρλο Παρίζι και την πρώην πασαδόρο του ΠΑΟΚ Λη Ντα Γιάνγκ. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά για τη ρουμάνικη ομάδα, βρίσκεται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος ο Παρίζι απολύθηκε και αντικαταστάθηκε από τον Μπράνκο Γκάιτς που επίσης απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό. Η Κρος είχε κατακτήσει μαζί με τον Γκάιτς το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών. Ο Παρίζι για την ιστορία συνεχίζει στην ιταλική Φιρέντσε.

O Άκης Ασπιώτης στη Στεάουα Boυκουρεστίου, Μπονιφάντε καλεί Τζιουμάκα

Η Κρος λοιπόν τα έσπασε με τη διοίκηση της Ραπίντ πήγε στον Καναδά για αποθεραπεία στους γιατρούς της Εθνικής Καναδά, αλλά δεν θα επιστρέψει στο Βουκουρέστι. Η Ραπίντ από την πλευρά της για να δώσει την ελευθέρας της θέλει χρήματα και ο Παναθηναϊκός αν επιμένει στην απόκτηση της πρέπει να πληρώσει ένα σεβαστό ποσόν, αν βέβαια τα βρει με την αρχηγό του Καναδά. Η Ραπίντ για την ιστορία έχασε χθες στην Πορτογαλία 3-2 από την Πόρτο, χωρίς δύο βασικές (κορονοϊός) στην Πορτογαλία για το Τσάλεντζ Καπ.

Ο πρωταθλητής ψάχνει κεντρική γιατί η Σοφία Μέντιτς, αν δεν λυθεί το πρόβλημα της βίζας του συζύγου της, θα φύγει στις 20 Ιανουαρίου, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα