Έφυγε από τον ΠΑΟΚ η Ανδρομάχη Τσιόγκα, Αργυρίου για ΑΕΚ

Mετά τη Σταματία Κυπαρίσση, άλλο ένα ταλέντο της παραγωγικής διαδικασίας του ΠΑΟΚ,  η Ανδρομάχη Τσιόγκα έφυγε από την Πυλαία.

Η Ελληνίδα διεθνής κεντρικός, γεννημένη το 2001 και με ύψος 190cm, παρότι μαζί με την Κική Τερζόγλου ήταν βασικές κεντρικές στην εθνική γυναικών, δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ, όπου παίζουν η Κουβανή Μπλάνκο και η Πολυνοπούλου.

Γι' αυτό το λόγο ζήτησε να φύγει, προκειμένου να παίξει και αφού ο μάνατζερ της έκανε ανεπιτυχώς προσπάθειες για το εξωτερικό κατέληξε στη Λαμία, όπου θα είναι βασική.

Το όνειρο του Αμποντάνζα, η τοπ αθλήτρια και τα κλειδιά της Εθνικής βόλεϊ

Ο Αμποντάνζα είχε προειδοποιήσει τις παίκτριες της εθνικής να βρεθούν σε ομάδα που θα παίζουν για να είναι καλύτερες το καλοκαίρι, αλλά τόσο η Τσιόγκα, όσο και η Τερζόγλου έμειναν στον ΠΑΟΚ όπου ήταν πασιφανές ότι ο Φενόλιο θα προτιμούσε τις Πολυνοπούλου, Μπλάνκο και δεν θα επένδυε στις νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες.

Αμποντάνζα: «Οι περισσότερες αθλήτριες δεν θα παίζουν τον χειμώνα»

Ο Μαρτσέλο Αμποντάνζα είχε δηλώσει: «Δεν ήταν εύκολο να έρθουμε στη Βοσνία και να νικήσουμε 3-0. Το αποτέλεσμα αυτό μας χαροποιεί και μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Παίξαμε καλά στο πρώτο σετ, μετά δεχθήκαμε πίεση από μία ποιοτική ομάδα, όμως είχαμε πολύ καλό σερβίς και μπλοκ. Κάναμε καλή δουλειά σε αυτούς τους τομείς και ήταν το κλειδί για τη νίκη. Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότερες αθλήτριες δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής φέτος στις ομάδες τους και πιθανότατα να μην παίζουν ούτε το χειμώνα».

Μια άλλη κεντρική εξάλλου, η Γεωργία Αργυρίου, δεν σταματάει τελικά το βόλεϊ, απλά φεύγει από τον Ηλυσιακό και συζητά με την ΑΕΚ και τον Μίλωνα, με τη Νέα Φιλαδέλφεια να είναι ο πιθανότερος προορισμός της, αφού η Καλντάτζε έχει πρόβλμα τραυματισμού. Η Φωτεινού εξάλλου συνεχίζει στον Εθνικό Πειραιά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα