Ευανθία Λάβδα στο fosonline.gr: «Φτάσαμε πολύ κοντά σε κάτι... ακατόρθωτο»

Η αρχηγός του Απολλώνιου, Ευανθία Λάβδα μίλησε στο fosonline.gr για την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και για τους στόχους της ενόψει της συνέχειας τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. 

Ο Απολλώνιος έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική, ισοφάρισε δύο φορές στα σετ και εν τέλει «λύγισε» στο τάι μπρέικ. Η αρχηγός της ομάδας του Κερατσινίου, Ευανθία Λάβδα μίλησε στο fosonline.gr για το εν λόγω ματς, τονίζοντας πως πέρα από την ικανοποίηση για την εμφάνιση, μένει και μια πικρία για το αποτέλεσμα.

Η 26χρονη πασαδόρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις βλέψεις της ενόψει της συνέχειας, επισημαίνοντας πως προσπαθεί να βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι.

-Στο παιχνίδι του Σαββάτου φτάσατε με τον Ολυμπιακό στο τάι μπρέικ. Πώς ζήσατε αυτό το παιχνίδι;

Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα του να παίζεις με μια τέτοια ομάδα και να φτάνεις τόσο κοντά στο να κερδίσεις μέσα στην έδρα της. Παίζαμε για την νίκη όποτε υπήρχε πολύ πάθος και ένταση. Θα ήταν όλα ακόμα πιο έντονα αν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε.

-Υπάρχει μόνο ικανοποίηση για την εμφάνιση ή και μια μικρή στεναχώρια που δεν συνδυάστηκε με νίκη;

Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση αλλά και στενοχώρια γιατί φτάσαμε πολύ κοντά σε κάτι που μπορεί να θεωρείται έως και ακατόρθωτο. Αυτές τις ευκαιρίες δεν τις έχεις πάντα τόσο εύκολα.

-Ποιοι είναι οι στόχοι σας για την συνέχεια, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο;

Πάντα ο στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι και το πως θα μπορέσουμε να φτάσουμε στην επίτευξη της νίκης. Χτίζουμε στα θετικά και βελτιώνουμε τα αρνητικά. Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι όλο καλύτερη μπορώ και παιχνίδι με παιχνίδι να παίρνω και από κάτι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα