Παράτησαν τον Πανιώνιο Τσαϊρέλης, Γιαννάκης και πήγαν στον Άρη

Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά επέδειξαν  o προπονητής Γιάννης Τσαϊρέλης και ο μάνατζερ Γιάννης Γιαννάκης που έφυγαν εν μέσω πρωταθλήματος τον Πανιώνιο και επέστρεψαν στον Άρη.

Παρότι ο Πανιώνιος έχει 8 νίκες σε ισάριθμα ματς, χωρίς μάλιστα απώλεια σετ, οι Τσαϊρέλης, Γιαννάκης αποχώρησαν από τον Πανιώνιο και επέστρεψαν στον Άρη, όπου ανέλαβε πάλι ο Γιάννης Ρετζεπέρης.

Πανιώνιος: Αναλαμβάνει ο Γιάννης Χαριτωνίδης

Με την νέα κατάσταση, κι αφού είχε πουληθεί η Καναδή πασαδόρος Ρομπιτέιλ Κιμ στην Πόρτο, αντί 20.000 ευρώ, ο Ρετζεπέρης απέλυσε τον Μανώλη Σκουλικάρη και επανέφερε το δίδυμο Τσαϊρέλη, Γιαννάκη που είχαν συμβόλαιο ως το τέλος του χρόνου με τον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος αναζητά πλέον νέο προπονητή, ενώ μαζί με τον μάνατζερ Γιαννάκη έφυγε και η μέλλουσα σύζυγος του Αναστασία Γουγούση. Σε θέση διαγώνιας θα γυρίσει στον Πανιώνιο η κενυάτισα Βερόνικα Όλουοτς και τη θέση της ακραίας θα πάρει η Φαίη Μπακοδήμου, που ήταν δανεική στον Ηλυσιακό.

Δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με τον Γιάννη Γιαννάκη να μας εξηγήσει τους λόγους της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς τους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα