Μιτσέλι: «Δείξαμε αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση»

Ικανοποιημένος έμεινε ο Λορέντσο Μιτσέλι από τη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα του Παναθηναϊκού για την τελική φάση της Volley League γυναικών.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας του Παναθηναϊκού με 3-1 σετ και πλέον προηγείται με 2-0 στους τελικούς της Volley League γυναικών.

Ο Λορέντσο Μιτσέλι έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των «ερυθρόλευκων» και έδωσε το σύνθημα ενόψει του τρίτου τελικού στον Κλειστό «Μ. Μερκούρη».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Ήταν μια σκληρή μάχη και σήμερα. Ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες αυτού του αγώνα, σε σύγκριση με τον πρώτο τελικό και πιέσαμε περισσότερο με το σερβίς. Τραβήξαμε μακριά από το φιλέ τον Παναθηναϊκό. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, ήμασταν καλοί στην κόντρα μπάλα και κάναμε καλύτερο παιχνίδι από την πλευρά μας. Παίξαμε πολύ καλύτερα.

Δείξαμε αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος για τα κορίτσια, γιατί αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει το πλεονέκτημα του 2-0. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε έτσι και το Σάββατο και να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση και την αγωνιστική συμπεριφορά μας απέναντι σε μια ομάδα με καλές αθλήτριες, για να δούμε τι θα συμβεί».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα