Αρτακιανού: «Προσπαθούσαμε να προσαρμοστούμε τακτικά, αλλά δεν μας βγήκε»

Στις αλλαγές που έκανε τακτικά ο Παναθηναϊκός στάθηκε η Μαριαλένα Αρτακιανού μετά την ήττα του Ολυμπιακού στον πέμπτο τελικό. 

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-2 στο «Μελίνα Μερκούρη» από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στέφθηκε και πρωταθλητής με 3-2 στη σειρά των τελικών.

Μετά τον αγώνα, η Μαριαλένα Αρτακιανού δήλωσε τα εξής:

«Μια σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα. Όλοι ξέρουμε, ότι το πρωτάθλημα, πλέον, έχει δυσκολέψει πάρα πολύ, είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είχαμε μια καλή χρονιά, κατακτήσαμε το Κύπελλο, ήμασταν μπροστά στο πρωτάθλημα στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, με διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, πήραμε το πλεονέκτημα της έδρας, όμως δεν τα καταφέραμε στο τέλος.

Παρόλο που πήραμε τα δύο πρώτα παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός κατάφερε και ανέκαμψε, αλλάζοντας πολλά τακτικά κομμάτια στα τρία τελευταία ματς. Προσπαθούσαμε να προσαρμοστούμε τακτικά, αλλά δεν μας βγήκε. Από εκεί και πέρα, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, ακολουθεί μια νέα σεζόν.

Στόχος του Ολυμπιακού πάντα είναι να κατακτάει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για τα τρόπαια! Οπότε, αυτό δεν πρέπει να πτοεί τον σύλλογο. Προχωράμε και σκεφτόμαστε αμέσως την επόμενη μέρα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα