AEΚ: Ανακοίνωσε την Σακραντζίγια

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ ανακοίνωσε την Σάρα Σακραντζίγια.

Στην απόκτηση της Σάρα Σακραντζίγια προχώρησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ. Η νέα παίκτρια της ΑΕΚ κατάγεται από τη Σερβία και αγωνίζεται ως ακραία.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Σάρα Σακραντζίγια. Η Σέρβα αθλήτρια είναι γεννημένη στις 5 Μαρτίου του 1994 και θα ενισχύσει το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών της ΑΕΚ.

Η νέα ακραία της ΑΕΚ έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στη Volero Zurich, με την οποία κατέκτησε το τρεμπλ (ελβετικό πρωτάθλημα, ελβετικό Κύπελλο και ελβετικό Super Cup), καθώς και το Top Volley International. Η ομάδα της συμμετείχε επίσης στο Champions League, τερματίζοντας στην 5η θέση. Το 2010 αγωνίστηκε στη σερβική ZOK Vojvodina, κερδίζοντας το σερβικό Πρωτάθλημα (Prva Liga).

Το 2011 μεταγράφηκε στη ZOK Klek, ενώ την επόμενη σεζόν μετέβη στη Γαλλία για λογαριασμό της Μονακό. Το 2013 υπέγραψε στην Jedinstvo Stara Pazova, όπου έμεινε μέχρι το 2017. Τη σεζόν 2016/17, η ομάδα της κατέκτησε το Κύπελλο Σερβίας, όπου η Σάρα αναδείχθηκε η καλύτερη ακραία, αλλά και το Super Cup Σερβίας.

Το 2017 επέστρεψε στη Γαλλία, για να παίξει στη Le Cannet Volley Ball, με την οποία αγωνίστηκε στο Champions League. Το 2018, η Σάρα μετακόμισε στην Τουρκία, υπογράφοντας στην Halkbank Ankara. Στο τέλος της σεζόν πήγε στην Πολωνία για λογαριασμό της E.Leclerc Radomka Radom. Την επόμενη σεζόν έπαιξε στη γαλλική Pays d’Aix Venelles, κερδίζοντας το Κύπελλο Γαλλίας. Το 2020 γύρισε στη Le Cannet Volley Ball και το 2021 μετακόμισε στη Ρουμανία για να αγωνιστεί στη CSM Lugoj.

Το 2022 η Σέρβα ακραία ταξίδεψε στο Καζακστάν για την Altay VC. Εκεί κέρδισε το Νταμπλ, καθώς κατέκτησε με την ομάδα της το Πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Berel VKO, με την οποία αναδείχθηκε καλύτερη ακραία του πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα της τερμάτισε στην δεύτερη θέση».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα