Volleyleague: Ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανναξιακό στην 7η αγωνιστική

Η Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Ολυμπιακού συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και επιστρέφει στο πρωτάθλημα όπου σήμερα Κυριακή (2/12, 18:00) θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό. 

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται κόντρα στον Πανναξιακό στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» στις 18:00.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει χθες, Σάββατο (1/12) αλλά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της ισχύος του γενικού απαγορευτικού απόπλου από τα λιμάνια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα έχει στην διάθεση του όλο το ρόστερ.

Αναλυτικά η αποστολή: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Η Ειρήνη Κοκκινάκη δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο ματς στο οποίο δείξαμε πάρα πολύ καλή εικόνα και τι μπορούμε να πετύχουμε. Παιχνίδι με το παιχνίδι, παίζουμε καλύτερα και ατομικά και ομαδικά. Ο αγώνας με τον Πανναξιακό είναι ο επόμενος στόχος μας. Δεν ξεφεύγουμε από τους στόχους μας. Θέλουμε τη νίκη έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου μας, τον οποίο περιμένουμε για ακόμα μια φορά στο Ρέντη».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα