Η Όλγα Βεργίδου στον Παναθηναϊκό, Τοτσίδου για Άρη

Φυλορροεί  ο Πανναξιακός , με την Όλγα Βεργίδου να οδεύει προς τον Παναθηναϊκό.

Η ομαδα έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος, ο Πανναξιακός φυλορροεί, αφού έχασε όλες τις βασικές ελληνίδες παίκτριες του, με την Όλγα Βεργίδου να οδεύει προς τον Παναθηναϊκό.

Προηγήθηκε η απόκτηση της λίμπερο Κακουράτου από τον Ολυμπιακό, της Χατζηευστρατιάδου από τον ΑΟΘήρας και της Τσομπανίδου από τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με προπονητή τον Τσαϊρέλη κινείται για την απόκτηση της Λίας Τοτσίδου και το πρωτάθλημα της Volley League γίνεται άνω-κάτω.

Η Θέτιδα Βούλας έκλεισε το ρόστερ της με την απόκτηση της Βλαχάκη που έπαιζε στον Ολυμπιακό, της Λάβδα από τον Πανναξιακό, όπως και της Ρηντ από την ίδια ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κυριάκο Καμπερίδη έκανε την πρώτη μεταγραφή του με την απόκτηση της διεθνούς πασαδορου Όλγας Βεργίδου.

Ο Άρης εκτός από την Τσομπανίδου, πήρε την κεντρική Κουτσιούκη που έπαιζε στη Λαμία, την πασαδόρο Κωνσταντινίδου που ήταν στον Ολυμπιακό και τη λίμπερο Ιακωβίδου που ήταν στον Αίαντα.

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε με την Εύα Χαντάβα, την Κωνσταντινίδου, πρόσθεσε στο ρόστερ του, τις Πολυνοπούλου(κεντρική), Μυριδου(λίμπερο) και συμφώνησε με τον Σλοβάκο προπονητή Μιχάλ Μάσεκ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα