Χίπε αλάνι, για πάντα στο Λιμάνι και τον Ολυμπιακό

Μετά τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ανακοινώνεται και η Χίπε από τον Ολυμπιακό

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού προχωράει σύμφωνα με τα πλάνα της διοίκησης για παραμονή του βασικού κορμού, σε συνδυασμό με επένδυση στο μέλλον, προκειμένου η ομάδα να είναι άτρωτη, όταν θα επιστρέψουν στην Α1 γυναικών ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Οι Ελληνίδες Λαμπρούση, Χριστοδούλου, Γιώτα, Κοκκινάκη έχουν συμβόλαιο και του χρόνου, συμφώνησε ο Μπράνκο Κοβάστεβιτς και σε συνεργασία με τη διοίκηση χτίζουν τον Ολυμπιακό της επόμενης διετίας. Δεν είναι τυχαίο ότι υπέγραψε συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια.

Επόμενο βήμα η παραμονή της Σάσι Χίπε, που νιώθει περισσότερο Ελληνίδα από τις Ελληνίδες και μετά από αλλεπάλληλα ευτυχή ραντεβού, την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο για να πέσουν οι υπογραφές, πριν αναχωρήσει για διακοπές. Η Γερμανίδα θέλει να μείνει για πάντα στον Ολυμπιακό κι αυτό διακηρύσσει όπου βρεθεί, κι όπου σταθεί.

Απο εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός αποκτά ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά σε ταλαντούχες παίκτριες, όπως έκανε στο παρελθόν με τις Γιώτα, Χριστοδούλου, Λαμπρούση, Κονόμι, που με το πέρασμα του χρόνου έγιναν ο βασικός κορμός της ομάδας.

Έτσι μετά την ακραία Ασημίνα Νικολογιάννη, θα κινηθεί για την απόκτηση της 21χρονης πασαδόρου Λαμπρινής Κωνσταντινίδου, που σπούδαζε στο Τέξας και ολοκλήρωσε τις σπουδές της. Γι αυτό θα επιστρέψει στην Ευρώπη, αναμένεται να είναι δίδυμο με τη Χριστοδούλου στην Εθνική γυναικών και ταυτόχρονα θέλει να συνεχίσει τις σπουδές της , σε σχέση με τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Δυστυχώς το ελληνικό πρωτάθλημα θα ειναι και του χρόνου χαμηλής δυναμικότητας, αφού η ΑΕΚ δεν κατάφερε να προβιβαστεί και θα γίνει μάχη στην Pre League, με τον ΠΑΟΚ που προβιβάστηκε από την Α2 και τον Παναθηναϊκό που επαναδραστηριοποιείται. Εκτός κι αν η ΑΕΚ ως πρώτη επιλαχούσα πάει τη θέση ομάδας της Α1 που δεν θα δηλώσει λόγω οικονομικών προβλημάτων συμμετοχή και ο ΠΑΟΚ συγχωνευτεί με ομάδα της περιοχής που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα