Τέλος ο Κοβάτσεβιτς από τον Ολυμπιακό!

Χωρίζουν οι δρόμοι της  ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ο Σπύρος Σαραντίτης πιθανότερος αντικαταστάτης του.

Χωρίζουν οι δρόμοι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ο Σπύρος Σαραντίτης πιθανότερος αντικαταστάτης του.

Ύστερα από πέντε επιτυχημένα χρόνια στον Ολυμπιακό που ήταν γεμάτα από πρωταθλήματα και κύπελλα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για το «διαζύγιο» της ομάδας του μεγάλου λιμανιού με τον πετυχημένο τεχνικό.

Ο άξιος Μπράνκο Κοβάτσεβιτς με 3 ήττες σε 5 χρόνια! Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του

Tο εκπληκτικό είναι ότι σε 5 χρόνια, έχασε μόλις 3 φορές, μια στη Νάξο από τον Πανναξιακό με 3-2, χωρίς ακραίες στη σύνθεση του(ήταν τραυματίες) την περίοδο 2015-16 στη Νάξο, μια την επόμενη περίοδο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 3-2 στη Σαντορίνη από τον ΑΟ Θήρας και μια πέρυσι στην πρεμιέρα με 3-2 από τον Άρη, τη μοναδική ήττα του στο Ρέντη. Δύο χρονιές, φέτος και το 2017-18 ήταν αήττητος.

Στη Ζελέσνιτσαρ ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς


Στην Ευρώπη είχε 30 νίκες-7 ήττες, 2 τελικούς, ένα τρόπαιο και δυο αποκλεισμούς στο χρυσό σετ, από τη μετέπειτα τροπαιούχο CSM. Boυκουρεστίου και από τη Βολερό, ενώ φέτος έφτασε στην τετράδα του Τσάλεντζ Καπ.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι βοηθός προπονητή στη Σερβία, με χρυσό σε ευρωπαϊκό, παγκόσμιο πρωτάθλημα και Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν προκάλεσε πρόβλημα στη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Σπύρος Σαραντίτης, ο οποίος είναι χρόνια στο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού και ήταν βοηθός του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, αλλά και του Γιάννη Νικολάκη, υπεύθυνος ακαδημιών του Ολυμπιακού

Βοηθός του Σαραντίτη, θα είναι ο -μεταξύ άλλων και στατιστικολόγος- Γιώργος Σομπόνης, που ήταν πέρυσι στον πάγκο της Σαντορίνης, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από την Εθνική Ανδρών και τη Γυναικών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα