Το δελτίο του Γκάβιν Σμιτ στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (pic,vid)

Η πρώτη φορά που ήρθε ο Καναδός στην Ελλάδα

Ο Καναδός Γκάβιν Σμιτ είναι ως γνωστό ο νούμερο ένας στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του διαγώνιου και στο βιογραφικό του υπάρχει άλλη μια ελληνική ομάδα , ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, το 2008.

Τον παίκτη έφερε στην Ελλάδα, στην πρώτη του έξοδο από τον Καναδά ο Κώστας Δεληκώστας μέσω του Καναδού μάνατζερ και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Τζέισον Χαλντέιν. Από τότε βέβαια ο Σμιτ έχει αλλάξει σωματότυπο, έγινε θηριώδης και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους διαγώνιους του κόσμου.

Το κασέ του ξεπερνάει τις 100.000 και ο μάνατζερ του Ματιάσεβιτς πιέζει να τον κλείσουν απο τώρα, γιατί αν ξεκινήσει να παίζει με την εθνική Καναδά στο Παγκόσμιο Λιγκ θα εκτιναχθεί. Ο Ολυμπιακός όμως δεν θέλει να βιαστεί γιατί ο Σμιτ, όπως και ο Τζούριτς ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Τον Έλληνα διαγώνιο απέρριψε γι αυτόν το λόγο ο Μουνιόθ και ζήτησε να περάσουν από κόσκινο τον Καναδό, που διακρίνεται εκτός από τη δύναμη στην επίθεση, στο μπλοκ, όπου ήταν κορυφαίος, όπου κι αν αγωνίσθηκε.

Όπως λένε στον Πειραιά, ο Σμιτ έπαιξε κανονικά όλη την προηγούμενη σεζόν με επιτυχία και είναι ενεργό μέλος της Εθνικής, σε αντίθεση με τον Μίταρ Τζούριτς. Η σύμπτωση; Και οι δυο φοράνε τη φανέλα με το "12".

Ψάξαμε και βρήκαμε το πρώτο δελτίο του Γκάβιν Σμιτ στην Ελλάδα, στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και σας το παρουσιάζουμε...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα