Προτάσεις για Παρίζι, Τζουλιάνι, η ιστορία επαναλαμβάνεται στον ΠΑΟ, Χαριτωνίδης στα Πεύκα

Ο Γιάννης Χαριτωνίδης στα Πεύκα, η ιστορία επαναλαμβάνεται στον Παναθηναϊκό, τέλος ο Μαρκάκης από το Μαρκόπουλο, προτάσεις για Παρίζι, Τζουλιάνι του Ολυμπιακού από το εξωτερικό!

Να ξεκινήσουμε από την Ακαδημία Πεύκων, όπου παρελθόν αποτελεί ο Μανώλης Σκουλικάρης και τη θέση του πήρε ο Γιάννης Χαριτωνίδης, με συνεργάτη τον Μπάμπη Μπαμπαλιούτα και στατιστικολόγο τον Παναγιώτη Κουντουρίδη. Ο Χαριτωνίδης είχε προταθεί σε ΑΟ Θήρας (φεύγουν Παπαδόπουλος-Καλιμάνης, Διάλλα, Αργυρίου και η Κωνσταντινίδου που πάει στην ΑΕΚ και θα είναι βασική πασαδόρος στην Εθνική) και σε ΑΕΚ.

Οικονόμου-Γκάιτς: Η κίνηση πανικού του Παναθηναϊκού, με προπονητή Β΄ Εθνικής!

Τα Πεύκα έχασαν το πλεονέκτημα έδρας από το Αιγάλεω και πρέπει να σπάσουν την έδρα του "Σίτι" για να προβιβαστούν στη μεγάλη κατηγορία. Πρώτα πρέπει όμως να περάσουν το εμπόδιο της Καλαμάτας. Στην Πρι Λιγκ γυναικών πήρε απευθείας την άνοδο ο ΖΑΟΝ των 5 πρωταθλημάτων και ομολογούμε ότι αστοχήσαμε όταν δεν συμπεριλάβαμε την ομάδα της Κηφισιάς στα φαβορί για την άνοδο.

Απο εκεί και πέρα η ιστορία επαναλαμβάνεται στον Παναθηναϊκό, που δεν συνηθίζει να αλλάζει προπονητές κατά τη διάρκεια της περιόδου. Πριν από 22 χρόνια είχε απολύσει τον Γιάννη Ανδρεάδη αν και αήττητος για 22 ματς στο πρωτάθλημα. Είχε χάσει 3-0 (25-23, 26-24, 25-23) από τον Πανελλήνιο στο Κύπελλο και οι Αλούπης, Πανίκος Χρυσοστόμου τον αντικατέστησαν με τον Κώστα Σωτηρόπουλο. Έχασαν και το πρωτάθλημα με ήττα 3-2 στο τελευταίο ματς από τον Πανελλήνιο του Γιάννη Νικολάκη που έκανε νταμπλ(κέρδισε και το Κύπελλο στη Λάρισα)

Παναθηναϊκός: Οικονόμου: «Τα ισχυρά κάστρα πέφτουν από μέσα»

Ο Κάρλο Παρίζι δέχθηκε πρόταση από την Ραπιντ Βουκουρεστίου και ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι από την εθνική Γερμανίας, ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει τη λήξη της περιόδου για να συζητήσει μαζί τους. Εκτιμούμε ότι ο Παρίζι θα πάει στην Ρουμανία, ενώ ο Τζουλιάνι θα μείνει στον Ολυμπιακό για να κάνει επιτέλους καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια του.

Ο Απολλώνιος δεν κρατάει την Κάταλιν Κις στον πάγκο του, αν και ανέβασε χωρίς ήττα την ομάδα στην Πρι Λιγκ και αντικαταστάτης της ακούγεται ένας από τους Αποστολογιωργάκη, Μενδρινό,Γαϊτανάκη.

Στο Μαρκόπουλο δεν θα συνεχίσει ο Δημήτρης Μαρκάκης, καθώς αναζητούν προπονητή που θα έχει την ομάδα γυναικών, αλλά και τις υποδομές. Ο Ηρακλής Κηφισιάς έκανε πρόταση στον Στέλιο Ατσιδαύτη.

Στα Ιλίσια αύριο αναμένονται πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού της περιοχής για να ενισχύσουν τον Ηλυσιακό στο ματς με τις Αμαζόνες...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα