Χανδρινός σε Ολυμπιακό, Γιορντάνοφ στον Μίλωνα, ο Παναθηναϊκός θέλει Μπράουν, η ΑΕΚ την Κωνσταντίνου

Ο Σπύρος Χανδρινός θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού, ο Μίλωνας επανέφερε στην Ελλάδα τον Μπόμπι Γιορντάνοφ, ενώ στις γυναίκες ο Παναθηναϊκός θέλει να αντικαταστήσει την Κρος με την Μπράουν της ΑΕΚ. Όλες οι μεταγραφικές κινήσεις

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει βήμα-βήμα το χτίσιμο της νέας ομάδας και προσθέτει ακόμη έναν ακραίο τον Σπύρο Χανδρινό του Μίλωνα, που θεωρείται ταλέντο του ελληνικού βόλεϊ. Έχει ύψος 2 μέτρα, γεννήθηκε στις 24/2/2001 και κλήθηκε στην Εθνική, χάρη στο Σάκη Ψάρα που δούλεψε μαζί του και τον προώθησε στην πρώτη ομάδα.

Στον Μίλωνα θα συνεχίσει ο 39 χρονος πλέον Μπόμπι Γιορντάνοφ που έπαιξε και σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε πέρυσι στη Λέφσκι και επιστρέφει ξανά στην Ελλάδα. Στον Μίλωνα επιστρέφει και ο κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ανανέωσε με τον Φοίνικα ο Μιχάλοβιτς-Πετσιάς για Ολυμπιακό-Κωτσάκης για ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Φρίξο Κωτσάκη, τον ταλαντούχο παίκτη της Κηφισιάς, αφού έχει τον Κουμεντάκη, τον Δαλακούρα και τον Χανδρινό και ψάχνει τον ξένο ακραίο, με τον Γερμανό Κριστιάν Φρομ να φιγουράρει στη λίστα.

Τον Κωτσάκη θέλει για τρίτο ακραίο ο Παναθηναϊκός που έχει στη λίστα του και τους Παπαδόπουλο, Κωστόπουλο. Ο Κωτσάκης έχει καλύτερη πρόταση από τη ρουμανική Γκαλάτι. Η Ορεστιάδα μιλά με έναν Έλληνα και δυο ξένους προπονητές, για Σκύδρα οδεύουν Ορφανός, Προύσαλης, η Κηφισιά συζητά επιστροφή Ζαλμά.

Στις γυναίκες ο Παναθηναϊκός μετά τη απώλεια της καναδής Κρος, έκανε πρόταση 50.000 ευρώ στην αμερικάνα κεντρική Μπράουν, που έπαιξε με επιτυχία στην ΑΕΚ, την οποία όμως θέλει να κρατήσει και η Ένωση. Η ΑΕΚ έκανε πρόταση και στην Μανωλίνα Κωνσταντίνου που θέλει να μείνει όπως είναι λογικό στον Παναθηναϊκό. Με την ΑΕΚ συζητά η Καλντάντζε, δεν μένουν Γκουντιμένκο, Τσοχατζή, συζητούν με Διάλλα.. Στο "τριφύλλι" συζητούν και με Παπαφωτίου, Χαντάβα, Χατζηευστρατιάδου, ο Γκάιτς απέρριψε την Αρτακιανού(έχει πρόταση από ο εξωτερικό), φεύγουν εκτός απροόπτου Παπαστεργίου(μιλάει με Κόρινθο, Λάρισα), Κωνσταντέλου.

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με την Καταρζίνα Ζαρόσκλινσκα-Κρολ

Ο ΖΑΟΝ πήρε την Αρβανιτοπούλου από τις Αμαζόνες, έφυγαν Αργυροπούλου, Αναγνώστου, ψάχνουν ξένη πάσα από τις Κάννες, στο Αιγάλεω μένουν Ράπτη, Φακοπουλίδου. Ο Ηλυσιακός ψάχνει ξένη πάσα και μετά την κεντρική Κασδοβασίλη παίρνουν και την Αργυρίου, ενώ έκλεισαν και την λίμπερο Ζαμπάτη.

Μπλάνκο, Βεργίδου στον ΠΑΟΚ, Σίλβα στην ΑΕΚ, Μικέλι στον Ολυμπιακό, Σάντος στον Μίλωνα!

Δρακουλίδου φεύγει από τον Άρη, όπου προωθούν την Τάνη και πάει Πεύκα μαζί με τον Τσοχατζή.

Μεγάλη κίνηση του Πανιωνίου στην Πρι Λιγκ με την πρόσληψη Καμπερίδη, στις Αμαζόνες έμεινε ο Πανδής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα