Έφτασε στη Νορβηγία η Εθνική Γυναικών (pics)

Την πρώτη τους γνωριμία με την «Kongstenhallen Αrena» είχαν τα κορίτσια της Εθνικής, τα οποία το Σάββατο (18/8, 16:00, ΕΡΤ3) αντιμετωπίζουν τη Νορβηγία, χωρίς την κεντρική του Ολυμπιακού, Κατερίνα Γιώτα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (17/8) αφίχθη η αποστολή της της Εθνικής Γυναικών στο Όσλο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε στις 13.45 στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας μέσω Βιέννης και στη συνέχεια οδικώς συνέχισε το ταξίδι της για το Φρέντικσταντ (78 χιλιόμετρα από το Όσλο).

Η Εθνική ολοκλήρωσε την απογευματινή της προπόνηση στην "Kongstenhallen Αrena", εκεί όπου το Σάββατο (18/8, 16:00) σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3 θα αντιμετωπίσει τη Νορβηγία για την 2η αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η προετοιμασία της «γαλανόλευκης» θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου με βίντεο.

Θυμίζουμε ότι στην αποστολή της Εθνικής δεν μετέχει η Κατερίνα Γιώτα. Η κεντρική του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αγκώνα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από τον Γκιγιέρμο Ναράνχο, ο οποίος επέλεξε να την προφυλάξει, επιλέγοντας στη θέση της την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

H 14άδα της Εθνικής:

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Όλγα Βεργίδου
Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη, Ευαγγελία Μερτέκη, Εύα Χαντάβα, Παναγιώτα Διώτη, Σία Τοτσίδου
Κεντρικές: Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Τζίνα Λαμπρούση, Μελίνα Εμμανουηλίδου
Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη, Μαρία Οικονομίδου
Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού, Ηλιάνα Ιακωβίδου

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της Εθνικής και την προπόνηση επί νορβηγικού εδάφους:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα