Πρωτοψάλτης: «Στόχος μας η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό»

Ο διεθνής ακραίος της Εθνικής, Θανάσης Πρωτοψάλτης, αναφέρθηκε στην αυριανή (7/8) μεγάλη αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» κόντρα στην Κροατία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2023.

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2023 θα δώσει η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών, καθώς την Κυριακή 7 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» για την 2η αγωνιστική του Ε' ομίλου την Κροατία (7/8, 20.30 ΕΡΤ-3).

«Το αυριανό ματς είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο. Η Κροατία κέρδισε την πρώτη θέση στο European Silver League, το χρυσό στους Μεσογειακούς και είναι θεωρητικά η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, έχοντας τον ίδιο στόχο με εμάς που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό», είπε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης με τον διεθνή ακραίο να συμπληρώνει:

«Εμείς από την πλευρά μας θελουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να είναι δίπλα μας και ο καθένας μας ξεχωριστά να δώσει όσα πιο πολλά μπορεί στην ομάδα για να καταφέρουμε στο τέλος να πάρουμε την πρόκριση».

Η «γαλανόλευκη» που στη πρεμιέρα της διοργάνωσης έκανε την ανατροπή στην έδρα της Νορβηγίας από 2-0 σε 2-3, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της στον όμιλο και να κάνει άλλο ένα βήμα πρόκρισης στα τελικά του Ευρωβόλεϊ 2023.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα