Δεν πήγε ο Τζούριτς στην Εθνική βόλεϊ !

Με ομιλία του Δημήτρη Ανδρεόπουλου προς τους διεθνείς ξεκίνησε σήμερα (27/12) στις 17.00 η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών για τους δύο τελευταίους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Σουηδία και το Λουξεμβούργο, με απόντες τους Τζούριτς, Φιλίποφ.

Η ελληνική ομάδα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019 αλλά θέλει το αήττητο και την πρώτη θέση στον όμιλο ώστε να έχει καλή κλήρωση στους ομίλους.

Από την πρώτη συγκέντρωση απουσίασαν ο Μίταρ Τζούριτς και ο Ντίμα Φιλίποφ οι οποίοι νωρίτερα είχαν ειδοποιήσει τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τον μάνατζερ των εθνικών ομάδων.

Ο Φιλίποφ βρίσκεται στη Ρωσία και λόγω καθυστέρησης στην πτήση του θα ενσωματωθεί στην αποστολή απόψε το βράδυ, ενώ ο Μίταρ Τζούριτς ενημέρωσε πως ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και πως θα βρίσκεται στην διάθεση της εθνικής ομάδας όταν θα είναι στην κατάλληλη φυσική κατάσταση.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος το πιθανότερο είναι πως σύντομα θα αντιμετωπίσει ζήτημα με τους διαγώνιους καθώς και ο Γιώργος Τζιουμάκας παρότι βρέθηκε στην πρώτη συγκέντρωση είπε πως είναι τραυματίας λόγω τραβήγματος που τον έχει κρατήσει και εκτός προπονήσεων της ΑΕΚ. Έτσι διαγώνιος της Εθνικής θα είναι ο Νίκος Ζουπάνι του Ολυμπιακού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα