Ολυμπιακός: Πότε γίνεται ο τελικός με τη Μακάμπι και πως παίρνει το τρόπαιο

Πολύ κοντά στο τρίτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο στο βόλεϊ βρίσκεται ο Ολυμπιακός που νίκησε με 3-0 σετ τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Πώς παίρνουν το τρόπαιο οι Πειραιώτες.

Μία ανάσα από την κατάκτηση του CEV Challenge Cup βρίσκεται ο Ολυμπιακός που επικράτησε της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ με 3-0 σετ. Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι έχει κάνει το πρώτο βήμα, ενώ έχει τον δεύτερο τελικό στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο δεύτερος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου στο ΣΕΦ και θα ξεκινήσει στις 20:00. Τα εισιτήρια μάλιστα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν τεθεί στη διάθεση του κόσμου από το Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται λοιπόν κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου ή για την ακρίβεια απέχει μόλις δύο σετ από το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του. Το 3-0 με το οποίο νίκησαν οι «ερυθρόλευκοι» είναι καθαρή νίκη, αλλά σε περίπτωση που στο ΣΕΦ ηττηθούν με 3-1 τότε το τρόπαιο θα κριθεί στο χρυσό σετ.

Ο Ολυμπιακός εάν πάρει δύο σετ έχει τελειώσει οριστικά τον τελικό και έχει κάνει δικό του τρόπαιο. Γι' αυτό και ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι μετά το τέλος του πρώτου τελικού έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους, αφού τον χωρίζουν δύο σετ από τον ευρωπαϊκό τίτλο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα