Η Λουγκάνο θέλει να κρατήσει τον Οικονόμου

Μετά τον τελικό του Κυπέλλου και την τρίτη θέση στο ελβετικό πρωτάθλημα Ελβετίας, οι περισσότεροι παίκτες της Λουγκάνο είπαν «αντίο» και ο μάνατζερ Τόμα τόνισε: «Προτεραιότητα είναι να κρατήσουμε τον προπονητή».

«Εξαιρετικό αποτέλεσμα, που επιτεύχθηκε με ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ στο πρωτάθλημα», είπε ο αθλητικός διευθυντής Τζιανμπατίστα Τόμα. «Το κερασάκι στην τούρτα έλειπε, μόνο το αγγίξαμε, αλλά δεν πειράζει. Η ομάδα κέρδισε το κοινό του. Ήταν και αυτό μια νίκη».

Για τη νέα χρονιά «Θα ξεκινήσουμε σχεδόν από το μηδέν. Δεν είναι επιλογή, αλλά η μοίρα ενός μικρού συλλόγου που τα πήγε πολύ καλά».

Ωστόσο, ο βασικός στόχος αυτή τη στιγμή είναι άλλος: «η παραμονή του 41χρονου Έλληνα προπονητή Απόστολου Οικονόμου, ο οποίος έφτασε στο Τιτσίνο στα τέλη Αυγούστου. Διαπραγματευόμαστε τις λεπτομέρειες και ελπίζουμε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε σύντομα την ανανέωσή του. Είναι περιζήτητος προπονητής, αλλά από την πλευρά του υπάρχει η διάθεση να μείνει. Του υποβάλαμε πρόταση και ελκυστικές συνθήκες πλαισίου. Προτεραιότητα, όπως αναφέρθηκε, είναι η υπογραφή του Οικονόμου. Τότε θα αρχίσουμε να δουλεύουμε δημιουργώντας μια ανταγωνιστική ομάδα. Ο Απόστολος από την πλευρά του έχει μεγάλο δίκτυο μεταξύ Ελλάδας, πρώην Γιουγκοσλαβίας και Βουλγαρίας. Έχουμε πολλές πληροφορίες από πρώτο χέρι».

ΠΗΓΗ: corrire del ticino


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα