Ανέβασε κατακόρυφα τον πήχη στην Πολωνία!

Με την ψυχωμένη της εμφάνιση στην Πολωνία κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα, η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες και έχει κάθε δικαίωμα να κοιτάζει ψηλά στο Champions League της CEV!

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Ολυμπιακού ίσως να μην περίμενε το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα βόλεϊ ανδρών στην έδρα της κατόχου του CEV Champions League και τρις (σερί) πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ζάκσα, το βράδυ της Τετάρτης (22/11).

H ομάδα του Ντανιέλ Καστελάνι έκανε κατάθεση ψυχής στο παρκέ της «Azoty Arena», έβαλε πολύ δύσκολα στον πολωνικό γίγαντα και τον έφτασε στα όρια, χάνοντας τα δύο τελευταία σετ κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Ειδικά το τέταρτο, οι «ερυθρόλευκοι» το έχασαν... μέσα από τα χέρια τους, καθώς είχαν τρία σετ μπολ για να στείλουν το ματς στο τάι μπρέικ!

Ποιο είναι το συμπέρασμα από όλα αυτά; Πολύ απλά, ο Ολυμπιακός φρόντισε να ανεβάσει κατακόρυφα τον πήχη και τις προσδοκίες που υπάρχουν από αυτόν στη φετινή κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μέσα από την ψυχωμένη του εμφάνιση μέσα στο «σπίτι» της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Πριν την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων την Τετάρτη, φάνταζε ρεαλιστικό για τον Ολυμπιακό να ελπίζει στη συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας στο CEV Cup μέσω της τρίτης θέσης, την οποία θα μπορούσε να κατακτήσει βάζοντας από... κάτω του τη Νακ Ροζελάρε. Οι Βέλγοι μετέχουν στον Α' Όμιλο, μαζί με τους Πειραιώτες, τη Ζάκσα και την τουρκική (επίσης πολύ ισχυρή) Άνκαρα.

Η εξαιρετική, ωστόσο, εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» -έστω και κατά διαστήματα- απέναντι στο μεγαθήριο της Ζάκσα, αλλάζει εύλογα τα δεδομένα και τις ισορροπίες. Με τέτοια απόδοση, η ομάδα του Καστελάνι έχει κάθε δικαίωμα να κοιτάζει ψηλά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και γιατί όχι να ελπίζει και σε πρόκριση στους «8»! Όπως απέδειξε περίτρανα την Τετάρτη, κάτι τέτοιο είναι αποκλειστικά στο δικό της χέρι...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα