Ο Λίσινατς υποκλίθηκε στη Θύρα 7 και αποθεώθηκε

Ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς στον κόσμο γνώρισε την αποθέωση στον Ρέντη μετά το ματς με την Τρεντίνο και τραγούδησε μαζί με τους οπαδούς.

Ο Ολυμπιακός έχασε με 3-0 από την καλύτερη Τρεντίνο στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», αλλά μετά το τέλος της αναμέτρησης εκτυλίχθηκε μία από τις πιο όμορφες στιγμές. Ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά γέμισε ασφυκτικά το κλειστό του Ρέντη, στήριξε τον Ολυμπιακό και τον καταχειροκρότησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και παρά την ήττα. Φώναξαν μάλιστα ρυθμικά "Τρέντο" αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα της ιταλικής ομάδας και οι παίκτες της χειροκρότησαν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Οι φίλοι των Πειραιωτών όταν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με τη Τρεντίνο τραγούδησαν στα σέρβικα το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό». Ο κεντρικός της Τρεντίνο, Σρέσκο Λίσινατς στάθηκε μπροστά στην κερκίδα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τραγούδησε μαζί τους. Χειροκρότησε τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» και αποθεώθηκε από αυτόν.

Ο Σρέσκο Λίσινατς είναι ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς στον κόσμο και έχει αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού του ζήτησε του χρόνου να έρθει στο μεγάλο λιμάνι και να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο παίκτης, πάντως, πριν το ματς με τους Πειραιώτες είχε δηλώσει: «Σεβασμός στον Ολυμπιακό. Μακάρι να έρθει η Θύρα 7 στο γήπεδο και να το γεμίσει».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα