Καστελάνι: «Ο Ολυμπιακός έχει έρθει φορμαρισμένος για το Κύπελλο»

Το μήνυμα του προπονητή του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, για τη μάχη που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών στη Λάρισα.

Για την προσπάθεια που θα καταβάλει ο Ολυμπιακός να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών στη Λάρισα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Ντανιέλ Καστελάνι.

«Είναι μία μεγάλη χαρά για εμάς να βρισκόμαστε εδώ, σε μία διοργάνωση με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας. Είναι σημαντικό και για τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να δει αγώνες υψηλού επιπέδου και ελπίζω να παραμείνουν κοντά στην διοργάνωση και το άθλημα. Το f4 είναι διαφορετικό από τις σειρές αγώνων, είναι διαφορετική και η προσέγγιση. Θεωρώ ότι είναι καλό για εμάς ότι η σειρά με τον Μίλωνα πήγε στα πέντε παιχνίδια καθώς έχουμε έρθει με την καλύτερη δυνατή φόρμα», είπε σχετικά.

Την ίδια στιγμή, ο αρχηγός των Πειραιωτών, Ντράγκαν Τράβιτσα, σημείωσε από την πλευρά του:

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις ομάδες και να δώσουμε στον κόσμο ένα ωραίο παράδειγμα για τα παιδιά που θα έρθουν να μας δουν, όπως και στους φιλάθλους που πέρασαν δύσκολα το τελευταίο διάστημα και να πάρουν μία χαρά από τον αθλητισμό και τα παιχνίδια».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα