Final 4 Κυπέλλου: Για τη ρεβάνς ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ θα ψάξει απόψε (29/3, 20:15) ο Ολυμπιακός για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ ανδρών. Στον άλλον ημιτελικό ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το φιλόδοξο Μίλωνα.

Σε επανάληψη του περσινού τελικού ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να πάρει τη άτυπη ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ (29/3, 20:15) και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ ανδρών που διεξάγεται στη Λάρισα.

Στον άλλο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός, που είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα φέτος που δεν έχει χάσει από τον Μίλωνα, αντιμετωπίζει τους Νεοσμυρνιώτες (29/3, 17:00) σε ένα παιχνίδι που έχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά δεδομένου ότι το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, όλα είναι πιθανά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Παρασκευή 29 Μαρτίου

Α' Ημιτελικός: Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, 17.00 (ΕΡΤ-3): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Βασιλειάδης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Γραμματείες: Παναγιωτίδου, Τσάβου, Επόπτες: Καλαντζής, Κουκουμάκας, Τσάλεντζ ρέφερι: Θεμελής.

Β' Ημιτελικός: Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, 20.15 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Φραγκάκης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχελινάκης, Γραμματείες: Κουμπλή, Τσάβου, Επόπτες: Σταυρίδης, Κουκουμάκας, Τσάλεντζ ρέφερι: Θεμελής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα