ΕΚΤΑΚΤΟ: Χωρίς Αλεξίεφ, Κουμεντάκη ο Ολυμπιακός

Χωρίς τον Τοντόρ Αλεξίεφ θα παίξει ο Ολυμπιακό στον ημιτελικό της Ιεράπετρας που ξεκινάει στις 6μμ

Τελικά οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Ολυμπιακός θα παίξει στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, χωρίς τον Τοντόρ Αλεξίεφ, που έμεινε στην Αθήνα για θεραπεία.

Ο Βούλγαρος έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τέντονα και κάνει αποθεραπείες για να είναι έτοιμος στα πλέι οφς του πρωταθλήματος.

Στην προθέρμανση δεν μετέχει και ο Ράφα Κουμεντάκης που έχει μπανταρισμένο το πόδι του και δεν αποκλείεται ο Μουνιόθ να ξεκινήσει με ακραίους τους Ραουβέρντινκ, Χριστοφιδέλη, όπως στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι όφς με τον Φοίνικα Σύρου.

Το φάιναλ-4 της εφετινής διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί το προσεχές διήμερο στην Ιεράπετρα, η οποία υποδέχεται για τρίτη φορά μεγάλη διοργάνωση βόλεϊ:

Η πρώτη ήταν το 1998 με τον Β΄ προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων, ενώ δέκα χρόνια αργότερα (2008) διεξήχθη το φάιναλ-4 του Κυπέλλου Γυναικών.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Ηρακλής - Φοίνικας Σύρου θα τεθούν αντιμέτωποι σήμερα για μια θέση στον αυριανό τελικό.

Παρασκευή 19 Απριλίου

18:00 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

20:30 Ηρακλής - Φοίνικας Σύρου

Σάββατο 20 Απριλίου

20:15 Τελικός

Πρεμιέρα για το VAR

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στα χρονικά του Final Four θα χρησιμοποιηθεί η βοήθεια της τεχνολογίας, αφού στην Ιεράπετρα θα κάνει πρεμιέρα στη διοργάνωση και το VAR.

Η ΕΣΑΠ παραχώρησε στην Ε.Ο.ΠΕ τον πλήρη εξοπλισμό του video check, με τον Μιχάλη Τσιντομηνά να αναλαμβάνει τον έλεγχό του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα